Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
933
Egy ház tetejére, 15 Négyzetméter napelemet szerelnek, amivel a teljes tető 20%-át fedték le. Mekkora a tető teljes felülete?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Tehát:
15 négyzetméter 20%
x nm 100%

X×20/100 = 15

15x100:20 = 1500:20= 75 ez a teljes tető

Módosítva: 6 éve
0