Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
1142
Egy ember 13.500 Eurót fizetett foglalóként egy ház vásárlásánál. Mennyibe került a ház, ha ez az egész összeg 15%-át tette ki?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
13,500 15%
x 100%

X x 15:100=13500

13500x100:15=1350000:15= 90000 Euró
0