Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
1244
Egy autó ára 20%-os áremelés után 2.250.000 Ft, mennyi volt az áremelés előtt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1.875.000ft az eredeti ár
0

120% 2.250 000
100% x

Xx120:100=2,250 000

2.250000x100:120 =2.25000000:120= 1,875.000
0