Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Középiskola » Matematika
425
Csatolom a feladatot.NAGYON SÜRGŐS.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a=(2*sqrt(2)-3*2*sqrt(2)+3*sqrt(2))/sqrt(16)=-sqrt(2)/4`
`b=((4*3*sqrt(3)+2*sqrt(3)-sqrt(100)*sqrt(3))^2)/(4*sqrt(3))=((14-10)*sqrt(3))^2/(4*sqrt(3))=4*sqrt(3)`
`(b-4*a)^2=(4*sqrt(3)-4*-sqrt(2)/4)^2=(4*sqrt(3)+sqrt(2))^2=16*3+8*sqrt(2*3)+2`
`=50+8*sqrt(6)`

0