Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy szam

Főoldal » Középiskola » Matematika
1941
Egy szam öt hatod részének 20%a 31.
Melyik ez a szám? Valaszat indokolja
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szám: X
Hatod része: X : 6
Hatod részének 20%-a: (x : 6) : 5
ez 31.
Tehát
(x : 6) : 5 = 31
x : 30= 31 szorzunk 30-al
x = 930
1