Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határozza meg az alábbi determináns értékét!

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
541
Csatolom a pontos feladatot.
Ha lehetséges egy kis levezetést is szeretnék. Előre is köszönöm a válaszokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

5
Ha valóban szeretnéd megérteni, akkor nézd meg a youtube csatornám következő videóját: https://www.youtube.com/watch?v=g4RdmdN_jy0&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=17
Köszi! Ha még mindig nem megy, írj rám.
0

Csatoltam képet. Mivel a mátrix 4x4-es ezért én a 4. oszlop szerin fejtetted ki, mert abban 2 db 0 is volt. a 4 oszlop kék eleme ellentétes előjellel szorozva a sora, oszlopa letakarva 3x3-as aldetermináns és a piros elemszer a sor oszlop letakarva 3x3-as aldetermináns. A többi a videóban hallottak zerint.
Módosítva: 6 éve
0

Én ezzel a módszerrel álltam neki.
Így is jó a megoldás?
0

Én nem így szoktam. Kérlek ellenőrizd magadat, mert muszáj megcsinálnom az oktató videómat, amit mára terveztem.
0

köszönöm mindenkinek a válaszokat
0