Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna ajánlani érthető kombinatorika/valószínűség számítási videókat?

Főoldal » Középiskola » Matematika
418
Nagyon hálás lennék.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
https://www.youtube.com/watch?v=BWuVICYxKcQ&t=411s
Remélem segíteni fogja az online tanulásodat. https://www.youtube.com/watch?v=AuAgxeP4cuM&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr&index=5
Ez pedig kombinatorika. Örülök, hogy tanulni, és megérteni akarod a témakört! Jó munkát!
Módosítva: 6 éve
1