Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseg

Főoldal » Középiskola » Matematika
592
Ezt hogyan kell?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
-2/5 = P'O/PO , ahol P'O = -2, PO = -5 ?
-2/5 értékét kéne kiszámolni? Mert az -0,4
Nem egyértelmű a feladat, kérlek írd le pontosabban, hogy mit is kéne csinálnod!
Módosítva: 9 éve
0