Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitség

Főoldal » Középiskola » Matematika
435
Sziasztok tud nekem valaki ebbe segíteni? tg45 - 3∙ctg60+ cos60 +2∙sin60 =
(sin45 + cos45 )2 – (tg30 - ctg30)2 =
tg60/ctg30 – 1/tg90 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Remélem rájöttél és be tudod fejezni. Üdv.
Módosítva: 6 éve
0