Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S. MATEMATIKA FELADAT

Főoldal » Általános iskola » Matematika
561
Add meg a függvények hozzárendelési szabályát!
f(x) =
g(x) =
h(x) =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Bocs, de a képen csak a g függvény látszott, így a másik két szabályt én neveztem el. A youtube csatornámon rengeteg matek és kevés kémia videót találsz. Az anyaodhoz talán érdemes megnézned
https://www.youtube.com/watch?v=O-gI3d-LHAQ&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj&index=4
Módosítva: 6 éve
0