Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladatok sürgősen! :(

Főoldal » Általános iskola » Matematika
440
Nagyon megköszönném ha minnél többet jól meg tudna valaki oldani, vagy hasonló.. :)
Sajnos hanyagoltam a tantárgyat, és kifutok a leadási időmből, emiatt nincs más lehetőségem, magam nem sikerül helyes eredményekre jutni. :=(
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

5
Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Kérlek a hiányzó feladatokat tedd ki újra, mert a relációjel hiányzik. Köszi!
Ha van időd és kedved nézz bele a youtube csatornám videóiba. Köszi! Ezt a hiányzó b rész miatt https://www.youtube.com/watch?v=L8MkiERoJKI&list=PLwXxAxAEOlGhNv6JCOwW1uDe3X-CiXbzj
Itt pedig nagyon alapok, de talán az utolsó már megfelelő lehet, https://www.youtube.com/watch?v=OY82DxXSXZ4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10
Módosítva: 6 éve
0

Köszönöm! Még lenne 1-2 feladat, kiteszem új kérdésben is, és ide is. Köszönöm! :)
0

Csatoltam képet.
0