Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, műveletek törtekkel, törtek egyszerűsítése

Főoldal » Általános iskola » Matematika
485
Valaki leellenőrizné ezt lécci? Ha rosszul csináltam akkor javítsátok ki kérlek! Nagyon megköszönném!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Teljesen jó a megoldásod! ;)
0

Természetesen az előttem levő válasz tökéletes, ezért nem a feladatodhoz szólok hozzá, csak szeretném, ha megnéznéd a youtube csatornám két rövid kis videóját. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=JxpvDlR3QB4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=5
https://www.youtube.com/watch?v=oGO1aFkzeek&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=11
Módosítva: 6 éve
0