Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térgeometria, előre is köszönöm

Főoldal » Középiskola » Matematika
1602
Egy szimmetrikus trapéz hosszabbik alapja 16 cm, szárai 10 cm hosszúak, magassága 8 cm. Ezt a trapézt szimmetriatengelye körül megforgatjuk. Mekkora a keletkező test felszíne, térfogata?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Segítségül küldtem egy kis vázlatot. Szeretném, ha megnéznéd a következő videómat a youtube csatornámon. Én is dolgozok közben, de bízok benne, hogy te is megtudod oldani ezt a feladatot. A link pedig:
https://www.youtube.com/watch?v=N3-jtOm74g0&list=PLwXxAxAEOlGhNkPDGrUa--Ry3UpFYL2rE&index=8
OK?
0