Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlő szaru háromszög területe és kerülete

Főoldal » Középiskola » Matematika
401
AB=AC.m(C<;)=30FOK BC=20 CM
Mekkora a területe és kerülete az ABC egyenlő szaru háromszögnek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Nem teljesen egyértelmű nekem a feladat leírásod, de ha jól értelmeztem az adatokat, akkor ez egy lehetséges módszer.
0