Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértékegységek

Főoldal » Középiskola » Matematika
326
Sziasztok valaki tudna egy kis segítséget nyújtani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
0,23km=230m=2300dm=23000cm=230000mm
342,13cm^2=0,034213m^2=34213mm^2
5003kg=5003000t=5,003g
3 nap 5 óra=4680 perc
0,73 l=0,0073 cl=73 hl
1