Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Magasság

Főoldal » Középiskola » Matematika
426
Szeretném a BC oldal magasságát kiszámolni. De nem tudok elindulni. Ezek az adatok vannak még.
BC=14 cm
AC=12 cm
BCA=40fok
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ez a feladat?
0