Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértékegységek

Főoldal » Középiskola » Matematika
346
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
méter=5305 mm
kg=0,000712 t=712 g
l=68 ml
10400 mm²=1,04 dm²
0,0282 m³=28200 cm³
727 perc
0