Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértékegységek

Főoldal » Középiskola » Matematika
409
Sziasztok.
Légyszíves ebbe is segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
nekiálltam
0

javaslom, hogy nézd meg a youtube csatornámon ezt a videómat. ha elkészíted a skálát, gyorsan, könnyen tudsz váltani. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=h0TEiZpzQi8&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=6
0