Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS segítség kéne

Főoldal » Általános iskola » Matematika
398
Valaki megtudja oldani nekem ezt a matek feladatot
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.feladat
Itt a kerülete kell a téglalap alakú kertnek. Az 30+30+42+42=144m kerítés kéne. De van a kapu, ezért 144-3=141m kell.
2,3.feladat
Beírod Googleba hogy mértékegységátváltó és 5 perc alatt kész az egész feladat.
4.feladat
a, 12*6=72 és 8,2*8,2=67,24. Ezért az első nagyobb 4,76-al.
b, 34*4=136 és (16*17)/2=136. Ezért egyenlőek.
c, 7,8*7,8=60,84 és 5*12,17=60,85. Ezért a második nagyob 0,01-el.
d, 2*6=12 és 35dm=3,5m így 3,5*3,5=12,25. Ezért a második nagyobb 0,25-el.
0