Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gazdasági matek

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
488
Sziasztok! Ezeket a feladatokat esetleg meg tudná oldani valaki? Nagyon nagy segítség lenne. Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Ilyen példákat magyarázok a youtube csatornám egyik videójában. Küldöm a linkjét. De ha nagyon sürgős, tedd ki újra sürgős felírással.
https://www.youtube.com/watch?v=IRKmPUh8_7E&list=PLwXxAxAEOlGgLDpzx1zVeSEOEFx257bDn&index=13
0