Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
473
Valaki megtudja oldani azt a matek feladatot amit lent csatotlam( a felső feladat kell )
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek, matematika, 6. Osztaly
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
K=(a+b)*2
K=342*2=684cm
0