Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy háromszög oldalainak hossza :=8cm b=9cm c=10cm. Mekkora részekre osztja a B csúcsból induló szögfelező a B oldalt?

Főoldal » Középiskola » Matematika
864
Egy háromszög oldalainak hossza :=8cm b=9cm c=10cm. Mekkora részekre osztja a B csúcsból induló szögfelező a B oldalt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4 cm-re és 5 cm-re
0