Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyors segítség kéne,elég a megoldás

Főoldal » Középiskola » Matematika
467
Számítsuk ki a téglatest térfogatát, ha egy lapjának területe 197 dm2 , és az erre merőleges éle 23 dm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V=a*b*c mivel 197=a*b ezért csak megszorzod a c-vel, ami 23, tehát
V=a*b*c=197*23=4531dm3

Ha valamit nem értesz, írj nyugodtan!
Módosítva: 6 éve
0