Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ez is Sűrgős!!Válasz elég

Főoldal » Középiskola » Matematika
426
Mekkora a kocka térfogata és felszíne, ha éle 6,5 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
A kocka térfogata V: a*a*a.Vagyis V= 6,5*6,5*6,5=274,625cm³
0

Felszíne A=a*a*6=6,5*6,5*6=253,5 cm²
0