Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hasonlóssági tétel

Főoldal » Középiskola » Matematika
388
Derékszögű háromszögben p=4 cm, q=16cm.
Kiegészítés, segítség: 1.a)-hoz Magasságtétel: mc² = p • q, ebből az mc könnyen kiszámítható!
a) mekkora az átfogóhoz tartozó magasság, az mc ?
b) mekkora a háromszög területe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Látom ügyesen nekiálltál.
0