Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az atomok elektronszerkezete

Főoldal » Általános iskola » Kémia
438
Kémikusok gyertek pls
Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Help me, Thank U
1
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Ha középiskolás vagy, akkor érdemes megnézned a youtube csatornámon az atomszerkezetről szóló videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=V8BAEWpPAPU&list=PLwXxAxAEOlGgoSN7mVHesgExz0iqvh9VH&index=1
0