Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az atomok elektronszerkezete

Főoldal » Általános iskola » Kémia
713
Feladat:
" Válassz ki 12 elemet az alábbi ábrán, és rajzold fel atomjaik elektronszerkezetét a a Bohr-féle atommodel elektronhéjas jelölésével!"
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segíts mert nehéz, Köszke, Jahh am sürgős
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Csatoltam képet. Ha ügyes vagy, akkor be tudod fejezni. Azért remélem, hogy nemcsak házit kérsz, mert szeretném mondani, hogy a youtube csatornámon rengeteg matek mellett néhány kémia videó is van. Az etomszerkezet videómat középiskolásoknak készítettem, de a videó eleján átismétlem, hogy mit tanultak az általános iskolában. Nemsokára venni fogjátok, ezért érdemes megnézned ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=h0SUAPdctfc&list=PLwXxAxAEOlGgoSN7mVHesgExz0iqvh9VH&index=8
Módosítva: 6 éve
0