Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
640
Hány m³ víz fér egy 80 cm átmérőjű, 110 cm magas, körhenger alakú hordóba?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
V=r2x∏xm
r=40cm m=110cm
402x∏x110=552920,307 cm3
Ez 0,55 m3
1