Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek felszín számítás 6.o

Főoldal » Általános iskola » Matematika
440
Valaki megtudja oldani nekem ezt a matek feladatot és leírja azt is hogy hogyan számolja ki???
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.lap neve trapéz (abcd)
2.lap neve téglalap (fcfc)
3.lap neve téglalap (dfdf)
4.lap neve téglalap (bfbf)
5.lap neve téglalap (afaf)

1.lap területe:
Ttrapéz=(a+A)·h2= (a+c)·h2=(6+3)·2,52=11,252
2.lap területe:
Ttéglalap=h · sz= f·c= 8·3= 242
3.lap területe
Ttéglalap=h·sz=f·d=8·4=322
4.lap területe
Ttéglalap=h·sz=f·b=8·2=162
5.lap teülete
Ttéglalap=h·sz=f·a= 8·6=482
0