Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika egyenletek, nagyon sürgős

Főoldal » Középiskola » Matematika
453
Nagyon sürgős, valaki segitsen, a képen van a feladat. A hatos.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A számjegyek x és x+1
A szám felírható így is:10*(x+1)+x=11x+1
Vagyis (11x+1)(x+x+1)=1666
(11x+10)(2x+1)=1666
Megoldod az egyenletet.
Ha megfelel a leírás jelöld megoldásnak, ha kérdésed van írj :)
0