Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki érti ezt a fizikát?

Főoldal » Középiskola » Fizika
321
A 2. És a 3. Feladatot szeretném megérteni és megoldani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F1*k1=F2*k2
500*1,5=300*x
x=2,5
2,5 méterre kell ülnie.
F1*k1=F2*k2
30cm=0,3 m
45cm=0,45m
3*0,3=F2*0,45
F2=2N=0,2 kg
Ha megfelel jelöld megoldásnak, ha kérdésed van írj :)
Módosítva: 6 éve
0