Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos! A vekot koordinátáinak a meghatározása

Főoldal » Középiskola » Matematika
374
Az 2. f feladatban tudna valaki segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Pitagorasz tétel?
0

Nézd meg a youtube csatornámos a vektorokról szóló videóimat. Akkor érteni is fogod.
https://www.youtube.com/watch?v=xkUd685s3-w&list=PLwXxAxAEOlGgmGZfElt4H97LQK9Yup2Kr&index=2&t=0s
De ha a youtube keresőbe beírod a nevem mellé, hogy Két pont távolsága, akkor azt is megtalálod. De ha Pitagorászt akarod, arról is készítettem videót.
Módosítva: 6 éve
1