Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi S.O.S!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
493
Oldd meg grafikusan az alábbi egyenleteket!
1. |x-4|=2+1
2. |x|-2=x
3. x²-1=2x-2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
https://www.geogebra.org/graphing
Nagyon hasznos. Ha abszolút értéket szeretnél beírni, beírod hogy abs, és az alatt megjelenő gombra nyomsz
Mindkét olddalt ábrázolod, és a metszéspont a megoldás.
Remélem segítettem, ha megfelel jelöld megoldásnak, ha kérdésed van írj :)
0