Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 8. osztály alapterület számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
316
Csatoltam képet onnan csak az első A feladat segítségét kérném. Előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a szélesség 2m, a hosszúság 4m
a=2m b=4m
T=a*b=2*4=8m2
Ha kell még valami, vagy nem érted írj!
0