Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
418
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
https://www.youtube.com/watch?v=4wV6gOubwio&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n
https://www.youtube.com/watch?v=rM-BVsfIvVI&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=7
Kérlek nézd meg a matek mesék lejátszási listámból a mese a lineáris függvényekről című youtube videómat. Küldöm a megoldást! Szeretettel üdvözöllek!
Módosítva: 6 éve
0