Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
304
-3x+2y=11 kapcsoszarojel
4x+y=11 kapcsoszarojel
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. y=5,5+1,5x
2. y=11-4x
Vagyis 5,5+1,5x=11-4x
x=1
Ha visszahelyettesítesz, megkapod y-t
0