Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Több fogyasztó az áramkörben

Főoldal » Általános iskola » Fizika
449
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1. Re=R₁+R₂+R₃
Re=15Ω+35Ω+30Ω
Re=80Ω

2.
15Ω+40Ω=55Ω
80-55=25Ω
R₃=25Ω

3. Re=R₁+R₂...
Re=10Ω+40Ω
Re=50Ω

4.
10-30=-20
-20Ω+30Ω=10
R₁=30Ω
R₂=-20Ω



Neharagudj de a többinél én sem tudok segíteni.

-1