Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Törtek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
342
Ennek a feladatnak a megoldására lenne még szükségem! Valaki segítene nekem?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
16/10=1,6
V=1,6*2*3=9,6 m3
9,6 m3=9600 dm3=9600 l=96 hl
Ha megfelel a leírásom jelöld megoldásnak, ha kérdésed van írj :)
Módosítva: 6 éve
0