Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek letsziveessssssss

Főoldal » Általános iskola » Matematika
535
1,Egy szamtani sorozat elso tagja a1-8
adj meg olyan d kulombseget,hogy a sorozat,a,novekvo legyen b, csokkeno legyen c, minden tagja 8 legyen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Növekvő: d=3
Csökkenő: d=-3
Konstans: d=0
Ha megfelel a leírásom jelöld mgoldásnak, ha kérdésed van írj :)
1