Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Törtek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
355
Valaki segítene nekem légyszi?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
#matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
23/4=2,75
71/2=7,5
2,75+7,5=10,25
10,25>10, vagyis semennyi nem fér már bele, sőt még ki is folyik valamennyi.
1