Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kétismeretes egyenletekben valaki tudna segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
1136
Az állatkert két elefántja Fáni és Fáncsi. Fáni 24évvel korábban született, és így négyszer annyi idős, mint Fáncsi. Hány évvesek az elefántok?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4x-24=x
3x=24
x=8
Fáni most 8 éves, Fáncsi most 32 éves.
Ha megfelel a megoldásom jelöld megoldásnak, ha krdésed van írj :)
0