Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi idősek?

Főoldal » Középiskola » Matematika
548
Régen.: Apa = 42 éves
Fia = x
Most.: Apa= 4x
Fia = x

Mennyi idősek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Apa,, Fia éves
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A fiú régen ugyanannyi idős volt, mint most? Ő a
Hegylakó?

Inkább írd le a feladat szövegét, úgy meg tudjuk oldani.
Módosítva: 9 éve
1