Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megoldása?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
534
Mekkora munkát végez 10óra alatt a villanytűzhelyen átfolyó áram,ha a feszültsége 220V ,az erősége 15 A?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=U*I*t
10h=600 perc= 36000sec
W=220*15*36000
W=118800000 J=118800 kJ
Ha megfelel a megoldásom, jelöld megoldásnak, ha kérdésed van írj :)
0