Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm a segítséget

Főoldal » Középiskola » Matematika
431
Gyorba kéne ez a pár feladat köszönöm :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
De ha szeretnél rájönni nézd meg a Youtube csatornám vektorokról szóló videóit!
https://www.youtube.com/watch?v=xkUd685s3-w&list=PLwXxAxAEOlGgmGZfElt4H97LQK9Yup2Kr&index=2&t=0s
Ennyi időm volt!

Módosítva: 6 éve
0