Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

11.osztályos matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
713
Írd fel annak az egyenesnek az egyenletét, amelynek
egyik pontja az origó, és az egyik normálvektora az
a) n(6; 5); b) n(6; 1); c) n(6; 0); d) n(6; -5)!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
https://www.youtube.com/watch?v=lsc5MfPoGYM&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=5
Ebben a videómban magyarázom az egyenes normálvektoros egyenletét. (De sok matekvideóm van) Ha megnézed, biztosan tudni fogod, és be tudod fejezni a feladatot.
0