Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Help

Főoldal » Általános iskola » Matematika
534
Számítsd ki a kör sugarát,ha kerülete:
a, 25,12cm
b,30cm
c,100mm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
K=2*r*π
25,12=2*r*π
r körülbelül 4 cm

30=2*r*π
r körülbelül 4,77 cm

100=2*r*π
r körülbelül 15,92 mm
0