Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szinusz koszinusz tétel

Főoldal » Középiskola » Matematika
451
Ezeknek a megdására lenne szűgségem a képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Szinusz koszinusz kérlek segits !!
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Mellékelek képet az első 3 feldatról, a többihez küldök neked videót!
https://www.youtube.com/watch?v=H48d1UMwspY&t=588s - Háromszög súlypontja, súlyvonalai
https://www.youtube.com/watch?v=FYWyRWer37s - Vektorok
https://www.youtube.com/watch?v=Fe5i27daG3Q&t=229s - Skaláris szorzat
0