Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A KÖR ÉRINTŐEGYENLETE

Főoldal » Középiskola » Matematika
376
X²+Y²-2X-3Y=0 kör (0;3) pontjáhz tartozó érintőjének az egyenlete
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A youtibeon sok matekvideóm van fenn. A koordináta geometria lejátszási listájának linkjét átküldöm. Megtisztelsz, ha belenézel.
https://www.youtube.com/watch?v=K2WAFy67Uhc&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6
1