Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora a téglatest felszíne és térfogata, ha az élei 160 mm, 8 cm és 0,11m hosszúak?

Főoldal » Középiskola » Matematika
454
Sziasztok ebben a feladatban kérnék segítséget:
Mekkora a téglatest felszíne és térfogata, ha az élei 160 mm, 8 cm és 0,11m hosszúak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Élek:160 mm, 80 mm, 110 mm
V=160*80*110=1408000 mm3=1408 cm3
A=2*(160*80+110*80+160*110)=78400 mm2=784 cm2
1