Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek sos sürgős

Főoldal » Középiskola » Matematika
416
Egy kutya iskolában különböző méretű kenelek vannak.Mekkorák az oldalai a négyzet alakú keneleknek, ha az alap területük:
a, 7,84m2
b,12,25m2
c,15,21m2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
 7,84 =2,8
 12,25 =3,5
 15,21 =3,9
0